Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

*START PAKET – GEN AIR*

42.00  (316.45 kn)

  • Komplet ecigareta GEN AIR 40
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Imate li neki manji ali snažniji uređaj?  
Pitanje koje čujemo prilično često i imamo odličnu stvar za vas. Zove se GEN AIR 40 i oduševit će vas svojim dizajnom, ali i praktičnošću.  

Hoću li uštedjeti kupnjom GEN AIR-a 40 i prelaskom na ecigaretu?
Svakako! Trošak prosječnog pušača od kutije klasičnih cigareta dnevno sa ovim uređajem pada na ispod jednog eura (€) dnevno.  

Ja bi nešto jednostavno!
Korištenje GEN AIR-a 40 je maksimalno pojednostavljeno i svedeno na 4 načina rada koji se određuju pritiskom na tipku smještenu sa prednje strane uređaja. Nema zaslona, a ispod prekidača postoje 4 led indikatora koji prikazuju postavke (1 led svijetli =3V … 4 led svijetle = 3.6V), a isti indikator prilikom uvlačenja pokazuje i status baterije (4 led svijetle = 75-100% puna … 1 led svijetli 0-25% puna) 

A hoće li mi baterija izdržati cijeli dan?
Sigurno! Upravo je zato ovaj model odličan i za početnike i za iskusne korisnike, jer u uređaju manjih dimenzija nudi bateriju do 1800 mAh, što omogućuje bezbrižno korištenje cijelog dana. Ako se i isprazni u nezgodnom trenutku, uz brzi USB – C punjač za tren ćete biti spremna da ju ponovno koristite.  

A kakvi su grijači?
Odlični! GEN AIR 40 radi sa provjerenim GTX grijačima (0,4Ω i 0,8Ω), tako da su odlična aroma i optimalna količina pare zagarantirani.  

A kakve tekućine imate?
Kakve god želite! Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje (uz bateriju i grijač). Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. 

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…