Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

START PAKET – G18

36.00  (271.24 kn)

  • Komplet ecigareta G18
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Dobro došli u svijet elektroničkih cigareta! 

Zanima vas model G18? Odličan odabir, jer je ovaj model izvanredan za upoznavanje sa parenjem. Kupnjom ovog modela pripremite se na ugodno financijsko iznenađenje, jer će vas uživanje u nikotinu koštati i manje od jednog eura (€) dnevno! Ono što ga izdvaja od sličnih uređaja je jednostavnost i praktičnost. Jedna tipka za podešavanje te paljenje i gašenje, jednostavna zamjena grijača i baterija koja osigurava cijeli dan uživanja u okusu po izboru.

 

Naime, prosječni pušač koji puši kutiju cigareta dnevno, u pravilu izdrži cijeli dan uz bateriju od 1300 mAh, a uz brzi USB C punjač u kratkom je roku spremna za ponovnu upotrebu. Snaga koju baterija isporučuje na grijač se može podesiti sa 3 brza pritiska na glavni gumb i time određujete “jačinu” pare. Kada se sa 5 pritisaka upali, baterija isporučuje 3.7V, sa 3 brza pritiska svijetluca plavo svijetlo i baterija isporučuje 3.4V, a sa još 3 pritiska baterija svijetluca crveno i isporučuje 3.1V. Što manja voltaža, manje je zagrijavanje grijača i manja je produkcija pare. Indikator svjetluca u tri boje dok se baterija puni, a kada je napunjena, svijetli neprekidno zeleno svijetlo. 

 

Nakon baterije, druga stvar koju je bitno pojasniti kod ovog modela su grijači. U ovom setu dobit ćete dva grijača, jedan otpora 1,2, Ω dok drugi ima 1,8 Ω. Riječ je o standardnim geekvape (serija G) grijačima koji su se pokazali vrlo dobrima u modelima WENAX i SIREN G. Pružaju gladak osjećaj parenja bez velikih oblaka pare. 

 

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje. Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. 

 

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…