Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

START PAKET – ENDURA T20S

39.00  (293.85 kn)

  • Komplet ecigareta ENDURA T20S
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Pripremili smo posebnu ponudu sa ecigaretom koja ima najbolji omjer cijene i kvalitete.

ENDURA T20S je super set za prelazak na ecigarete. Odličan osjećaj pušenja i dovoljno snage da zadovolji pušače svih vrsta cigareta. Prosječna potrošnja sa ovim setom je od 20 do 25€ mjesečno! To uključuje grijač i dovoljno tekućine da uvijek možete bezbrižno pariti.

Za prosječne pušače oko kutiju dnevno, baterija u ovom uređaju traje cijeli dan, a puni se klasičnim micro usb punjačem u roku 3-4 sata. Baterija ima vijek trajanja oko 300 punjenja i pražnjenja, a iz iskustva znamo da traju i preko godinu dana! Kasnije možete kupiti samo bateriju, nema potrebe da uzimate cijeli novi set.

Grijač je “mozak” ecigarete, i u ovom uređaju traju i do 30 dana. Grijač u vrlo rijetkim slučajevima potpuno prestane raditi, on se jednostavno troši i s vremenom daje slabiju paru tj. aromu i u tom trenutku ga je preporučljivo zamjeniti. Kada ga mjenjate, ovisi o vama, ali već nakon 2-3 grijača bit će vam jasno kada je najbolje vrijeme za vas da ga zamjenite. Zamjena grijača je jednostavna i dobro objašnjena u uputama, a uvijek možete zatražiti i dodatan savjet od nas na besplatni info telefon 0800 66 00 66.

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje. Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina.

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara.

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…