Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

START PAKET – ENDURA APEX

43.00  (323.98 kn)

  • Komplet ecigareta ENDURA APEX
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Dugogodišnji “best buy” model (Endura T20s) dobio je svojeg nasljednika, a mi smo dobili Start paket koji je za svaku preporuku. START PAKET – ENDURA APEX ima sve što možete poželjeti za miran prelazak u svijet elektroničkih cigareta. Uz kvalitetan i pouzdan uređaj, dobit ćete 5 tekućina kako biste pronašli idealnu aromu i jačinu tekućine te čak tri rezervna grijača. Prosječan pušač klasičnih cigareta, prelaskom na ovaj uređaj osjetno će uštedjeti jer je prosječna potrošnja s njim negdje oko 20€ mjesečno. To se odnosi na grijače i dovoljno tekućine da uvijek možete bezbrižno pariti.

ENDURA APEX je zaista visokokvalitetni i izdržljiv uređaj. Dizajn je elegantan i moderan, a konstrukcija je izrađena od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost. Za prosječne pušače oko kutiju dnevno, baterija (1800 mAh) u ovom uređaju traje više od jedan dan, a puni se brzim usb C punjačem u roku 1-2 sata. Jedna od stvari po kojoj je Apex poseban je i jednostavnost njegovog korištenja. Baterija ima dva moda rada, normalan (zeleni) i jači (crveni), a regulira se okretnim kotačićem na dnu baterije. 

Tank je također prošao evolucijski proces u odnosu na prethodnika. Dodan je kotačić za kontrolu protoka zraka tako da sada možete birati između zatvorenijeg MTL načina rada (sličnog pušenju klasične cigarete) ili otvorenijeg načina sa više pare. Uz njega su predstavljeni i novi T20s mesh grijači koji će izvući puni potencijal svake arome uz duže trajanje od klasičnih T20s grijača. 

ENDURA APEX je odlična opcija za one koji traže kvalitetan, izdržljiv, pouzdan i elegantan uređaj. Pored toga, sa njime možete regulirati snagu i koristiti različite vrste tekućina, što čini ovaj uređaj vrlo prilagodljivim i fleksibilnim. Kvaliteta izrade i dizajn su izrazito dobri te se ovaj uređaj može preporučiti svima koji žele kvalitetano i elegantno vaping iskustvo.

Prethodnik T20S je bio najprodavaniji model sa najboljim omjerom cijene, kvalitete i dugotrajnosti, a s obzirom na Innokin kvalitetu, ne sumljamo da će i APEX nastaviti istim putem.

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete (uz bateriju i grijač). Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…