Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

START PAKET – DORIC 20

34.00  (256.17 kn)

  • Komplet ecigareta DORIC 20
  • + dodatni grijač
  • + 5x 10ml tekućine

 

Očisti

Opis

Ako tražite lijepo, jednostavno i praktično rješenje za prelazak sa klasičnih cigareta na ecigarete, na dobrom ste mjestu.  

 

Upoznajte DORIC 20. Predivan, jednostavan, relativno mali uređaj, s kojim ćete se zaljubiti u parenje i čije će vas korištenje upoznati sa svime što elektroničke cigarete nose sa sobom. Prvo je ušteda, jer će potrošnja prosječnog pušača (jedna kutija cigareta dnevno) pasti na manje od jednog eura (€) dnevno. Zatim je tu život bez smrada cigareta, a na kraju i pozitivni učinci na zdravlje jer ćete se riješiti katrana i ostalih štetnosti koji se pojavljuju prilikom gorenja cigareta. Riječ je o uređaju koji je na tržištu već neko vrijeme uz vrlo pozitivne recenzije korisnika, kako početnika, tako i onih koji više uživaju u jednostavnijim i manjim modelima.  

 

Baterija od 1500mAh biti će vam dovoljna za cijeli dan korištenja, a isporučuje snagu između 8W i 18W, što garantira odličan osjećaj parenja i vrlo dobru aromu. Indikator na bateriji svijetli u 3 boje, zelena, plava i crvena, ovisno o napunjenosti baterije. Zelena = puna baterija, a crvena = manje od 30% napunjenosti. Uređaj se može potpuno ugasiti sa 5 brzih pritisaka na glavni prekidač. 

 

Obzirom da DORIC 20 može koristiti tri vrste grijača, podešavanje ovisi o grijaču koji koristite: 
grijač 0.7Ω = (nakon 3 brza klika treperi zeleno) 18W / (nakon 3 brza klika treperi plavo) 16W / (nakon tri brza klika treperi crveno) 14W 
grijač 1.0Ω = (nakon 3 brza klika treperi zeleno) 14W / (nakon 3 brza klika treperi plavo) 12W / (nakon tri brza klika treperi crveno) 10W 
grijač 1.2Ω = (nakon 3 brza klika treperi zeleno) 12W / (nakon 3 brza klika treperi plavo) 10W / (nakon tri brza klika treperi crveno) 8W 


Tank je, za uređaj ove veličine, solidnih 2ml, te ga neće biti potrebno prečesto dopunjavati uz 1.0 i 1.2 grijače. Kod grijača 0.7Ω, koji ipak daje malo više pare i intenzivniji okus, i potrošnja tekućine će biti malo veća. 

 

Tekućina je treći i zapravo ključni dio ecigarete, odnosno prestanka pušenja i prelaska na parenje. Ukusi su različiti i ako vam prva tekućina koju probate nije po volji, na izbor imate zaista veliki broj raznih okusa od onih koji imitiraju klasične cigarete do raznih voćnih i desertnih aroma. U svakoj ecigareti možete koristiti bilo koji okus, a jačinu nikotina birate po volji. Za početak preporučamo između 6 i 12mg, ovisno da li ste pušili lakše ili jače cigarete, a s vremenom možete potpuno smanjiti nikotin i čak koristiti isti fini okus na koji ste navikli ali bez nikotina. 

 

Upravo zbog važnosti ovog ključnog dijela prelaska na ecigarete, okus tekućine, uz ovaj set pripremili smo 5 različitih okusa u bočicama od 10ml, kako bi isprobali različite okuse i pronašli onaj koji Vama najviše odgovara. 

Prilikom narudžbe u napomenu možete napisati da vam se javimo, pa možemo telefonski zajedno pronaći okus za koji iz iskustva znamo da će vam se svidjeti. 

Možda će vam se također svidjeti…