Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

Smok RIGEL Mini

45.00  (339.05 kn)

Podesiva snaga od 1 do 80 W
Standardni 510 navoj
Baterija 18650 mAh (nije uključena u set)
Tip C punjač

Tank TFV9 MINI – grijač 0.6Ω
+ rezervni grijač 0.15Ω
+ rezervno staklo
+ rezervne gumice

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

Smok Rigel Mini je kompaktni i genilano dizajnirani mod koji će vas oduševiti svojom moćnom izvedbom i modernim dizajnom. Ovaj mod je manji brat popularnog Rigel mod-a, ali nudi jednako impresivno iskustvo.

Dizajn Smok Rigel Mini-a je futuristički i elegantan. Ima ergonomski oblik koji savršeno pristaje u ruci, omogućujući udobno držanje tijekom cijelog dana. Jedna od ključnih prednosti Rigel Mini mod-a je njegova snaga. Isporučuje izlaznu snagu od do 80W, što omogućuje izvrsno  iskustvo s obiljem pare i okusa. Bez obzira jeste li novi ili iskusni u svijetu vape-a, ovaj mod će zadovoljiti vaše potrebe za snagom.

Rigel Mini ima jednostavan i intuitivan zaslon koji jasno prikazuje sve važne informacije, uključujući snagu, otpor, stanje baterije i postavke mod-a. Navigacija po postavkama je brza i jednostavna, što vam omogućuje da lako prilagodite iskustvo prema vašim željama.

Ovaj mod koristi jednu 18650 bateriju (baterija se prodaje odvojeno). Također podržava brzo punjenje putem USB-C priključka, tako da se može brzo napuniti kad je to potrebno.

Sigurnost je uvijek prioritet, a Rigel Mini mod nudi niz zaštitnih značajki, uključujući zaštitu od pregrijavanja, zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od niskog otpora i zaštitu od obrnutog polariteta. 

U ovom setu dobit ćete i TFV9 MINI tank, koji koristi izvrsne SMOK TFV grijače

Ukratko, Smok Rigel Mini je iznimno moćan i svestran mod koji nudi vrhunsku izvedbu i praktičnost. S njegovim modernim dizajnom i jednostavnom uporabom, ovaj mod će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike, a opet je toliko jednostavan da ga mogu koristiti i početnici. Ako tražite kompaktni mod koji donosi snagu i izvedbu, Rigel Mini je pravi izbor.

Možda će vam se također svidjeti…