Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

SLIMS color

30.50  (229.80 kn)

SLIMS color set sadrži:

1x SLIMS uređaj
2x prazni SLIMS tank
1x punjač USB-C
1x vezica za nošenje

Uputstva i garancija

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

Opis

SLIMS – NOVI HRVATSKI VAPE PROIZVOD!

Renomirani proizvođač e-tekućina Journey odlučio je korisnicima ponuditi jednostavan uređaj vrhunskih performansi namjenjen što lakšem i kvalitetnijem prelasku na ecigarete. Osobno smo se uvjerili, a čak i sudjelovali u testiranju nekoliko desetaka raznih uređaja kako bi ponudili što kvalitetnije riješenje prema našem zajedničkom dugogodišnjem iskustvu u radu sa ecigaretama. Prošli smo iscrpan i dugotrajan proces testiranja kako bi eliminirali sve potencijalne nedostatke i ponudili zaista vrhunski uređaj za što pristupačniju cijenu.

Prema svim parametrima, ovaj uređaj je bio daleko najbolji u ovoj klasi i zadovoljio je sve zahtjeve koje smo postavili, a jedan od glavnih zahtjeva je bio i da bude bolji od svih trenutno dostupnih sličnih uređaja na tržištu. 

JEDNOSTAVAN I FUNKCIONALAN –

SLIMS se aktivira udisanjem i nema nikakvih nepotrebnih tipkica koje lako zbunjuju početnike. U odnosu na neke slične uređaje, jedan od glavnih zahtjeva bio nam je i indikator napunjenosti baterije. Tako SLIMS logo na uređaju prilikom udisanja svijetli u tri boje, zeleno – baterija 30-100% puna, plavo – baterija 5-30% puna i crveno – baterija ispod 5% i uskoro je potrebno punjenje.
Ovakav indikator osigurava da uvijek znate stanje baterije i na vrijeme je dopunite te time izbjegnete nesretne situacije kada se baterija isprazni taman kada je najviše trebate.

BATERIJA –

SLIMS ima ugrađenu bateriju od 600mAh, što je dovoljno za 8 sati aktivnog korištenja. Puni se brzim USB-C punjačem, te je baterija potpuno napunjena unutar sat vremena. Indikator na uređaju treperi bijelo dok se baterija puni, a svijetli stalnim bijelim svijetlom kada je napunjena. Baterija ima ugrađeni napredni čip koji pruža višestruku zaštitu: od prenapunjenosti baterije, kratkog spoja, niskog otpora, niske voltaže te se automatski deaktivira nakon 8 sekundi neprekidnog uvlačenja. U prosjeku jedan udisaj traje 3-4 sekunde te Vam ova karakteristika nikako neće utjecati na užitak parenja.

TANK –

SLIMS basic set dolazi sa praznim tankom kapaciteta 2ml. Tank ima napredni sustav isparavanja e-tekućine (mesh grijač) koji osigurava besprijekornu aromu i obilje pare. Tank je odlično podnio naše “mučenje” i vrlo dobro radio i nakon 10-tak dana neprekidnog korištenja i mijenjanja raznih okusa. Nakon nekoliko udisaja, stari okus bi se zamjenio novim iz tanka i radio kao da je napunjen prvi puta. Ovo je jedna karakteristika ovog uređaja koje je i nas vrlo ugodno iznenadila, jer čak i neki napredniji tankovi imaju problem kada se često mjenjaju tekućine u njima bez zamjene grijača.

NAPREDNI SISTEM PUNJENJA –

Najbitnija stvar kod ovakvih uređaja je tank koji kod većine nakon nekog vremena počne sliniti ili čak curiti na mjestu punjenja. Od nekoliko sistema dopunjavanja, najboljim se pokazao “potisni” ventil, koji se automatski zatvara čim prestanete puniti tekućinu. Utor za punjenje je dovoljno velik da možete koristiti sve vrste najpopularnijih bočica od 10 do 120ml bez problema i bez curenja prilikom punjenja.
Kako “potisni” ventil na SLIMS-u nije gumena kapica kao u većini ostalih sličnih uređaja, daleko je otporniji i dugotrajniji, te sigurno neće imati problema da ga polomite ili slučajno isčupate prilikom punjenja.

CIJENA –

Cijena SLIMS basic seta je 189kn, a okusi zasebno su 24kn. Osobe koje puše oko kutiju dnevno mogu očekivati da će im jedan tank trajati cijeli dan u početku. Ali kako smo gore napomenuli, okusi se mogu nabaviti i u većem pakiranju od 120ml, koje je dostatno za cijeli mjesec, a cijena takve bočice je od 90-150kn, ovisno o okusu i jačini nikotina.

ZAKLJUČAK –

SLIMS je odličan uređaj koji sa sigurnošću i ponosom možemo ponuditi svima koji razmišljaju da ostave „prave“ cigarete i pređu na manje štetnu alternativu, kao i svim iskusnim korisnicima ecigareta koji žele neki manji uređaj za kratke izlete do dućana ili jednostavno kao rezervu za one situacije kada je “ozbiljna” vape oprema nespretan “uteg” u džepu.

Možda će vam se također svidjeti…