Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 300.00 Kn (39.82 €) do besplatne dostave!

Akcija!

Innokin SENSIS

399.00 Kn (52.96 €) 309.00 Kn (41.01 €)

1 x  automatska punjiva baterija (3000 mAh)
1 x tank 
2 x SCEPTRE grijač
(1 ugrađeni 0.25Ω + 1 rezervni 0.65Ω)
1 x rezervni usnik (MTL)
1x baza grijača (MTL)
1x adapter za 510 tankove
USB tip C punjač
 
Upute za korištenje
Garantni list

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

Innokin SENSIS je prvi uređaj na tržištu koji svojom novom tehnologijom izmjenične struje nudi nekoliko načina rada koji osiguravaju duži vijek grijača i bolji okus kod svakog uvlačenja.
Osim uobičajenog načina rada, nudi se COIL +, koji svaki puta nakon uvlačenja aktivira uređaj na 0,4s na 40% podešene snage i time “osvježi” grijač i natopi ga tekućinom za slijedeći udisaj. Osim toga, postoji i REFRESH način rada, gdje sami možete napraviti istu stvar sa osvježavanjem grijača.
Jedinstvena novost je FØ način rada, koji izmjeničnom strujom stvara frekvenciju koja “trese” grijač cijelo vrijeme dok uvlačite. To spriječava pretjerano nakupljanje tekućine na grijaču i time se postiže bolji okus i duži vijek trajanja grijača. Frekvenciju si možete podesiti sami, ovisno o tipu grijača koji koristite, a prema iskustvu iz faze ranog testiranja, ovime čak možete naglasiti određene note u tekućinama i time dobiti još bolji okus.
Osim standardnih Sceptre grijača, SENSIS koristi i novi, poboljšani 0.25Ω grijač koji radi na 25-35W i pruža odličan osjećaj pušenja.
Od novosti tu je još i stakleni tank, koji je otporan na neke tekućine koje su zbog svojih specifičnosti znale utjecati na klasične pyrex tankove. Tank se puni odozdo, kao i većina POD sistema, uz veliku zapremninu, a regulacija za protok zraka nalazi se na samom uređaju i radi odlično.
Baterija je zadovoljavajućih 3000mAh, koja osigurava bezbrižno korištenje cijeli dan, a punjenje je preko usb tipa C, što znači sigurnije i brže punjenje.

Sve u svemu, pregršt novotarija i svakako odličan uređaj kako za početnike, tako i za prekaljene lovce na oblake i najskrivenije note u omiljenim tekućinama.

I još jedna super stvar, iz pakiranja je potpuno izbačena plastika, tako da je sve 100% biorazgradivo!

Šifra za otključavanje FØ opcije je: + + – + – + Ø (power)
Dakle, kada u meniju dođete do opcije FØ upitat će vas za “šifru”, te unesete ovu kombinaciju znakova pritiskom na + i – tipke za podešavanje na uređaju. 6 puta + i – pa na zadnje polje pritisnete glavni prekidač.

Možda će vam se također svidjeti…