Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 300.00 Kn (39.82 €) do besplatne dostave!

Innokin SCEPTRE TUBE

199.00 Kn (26.41 €)

Baterija 1300mAh
Tank 2ml
Snaga 18W/20W
Podesivi protok zraka
Punjač usb-C

+rezervni grijač
+rezervne gumice

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

SCEPTRE TUBE je novi, jednostavan, početni model iz Innokina. Sve prednosti i iskustvo koje su kroz dugi niz godina skupljali, zajedno sa nekoliko “revolucionarnih” riješenja koje su osmislili, pretočili su u ovaj model.

SCEPTRE TUBE koristi provjereno dobre Sceptre grijače, koji daju odličan osjećaj parenja i vrlo dobro prezentiraju duhanske arome. U setu dolazi jedan ugrađeni i jedan rezervni grijač od 0.5Ω. Zamjena grijača (u odnosu na neke slične modele) bi mogla biti jednostavnija, ali osim jednog navoja viška zapravno nije ni previše komplicirana. Regulacija protoka zraka se radi tako da se kompletan tank zakrene u željenu poziciju, a sam tank se spaja na magnet koji dobro radi svoj posao. Punjenje je odozgo, i tu su u prednosti na slične modele, jer se poklopac jednostavno otvara i punjenje je brzo i bez prljanja. Otvor za tekućinu je dovoljno širok da bez problema možete puniti i sa 120ml bočicama vaše omiljene tekućine.

Baterija je solidnih 1300mAh i trajat će cijeli dan, a puni se brzim usb-C punjačem, tako da je punjenje gotovo u roku sat vremena. Uređaj se pali i gasi sa 3 pritiska na glavni prekidač. U prekidaču je led indikator napunjenosti baterije (zeleno-žuto-crveno) tako da u svakom trenutku imate uvid u trenutno stanje baterije. Baterija ima 2 načina rada, koji se mjenjaju sa 2 brza pritiska na glavni gumb. Nakon 2 brza pritiska, led indikator zasvijetli ljubičasto (20W), a nakon iduća 2 brza pritiska indikator zasvijetli plavo (18W). Prilikom punjenja led inf+dikator svijetli crveno>zeleno i kada je baterija puna, indikator se ugasi.

Dimenzije SCEPTRE TUBE su 11.6cm visine i promjera 2cm, dizajn je jednostavan i funkcionalan, a samo pakiranje u kojem dolazi je od 100% recikliranih materijala, pa Innokin i time postavlja novi standard u svijetu ecigareta.

Sve u svemu, vrlo dobar početni model, sa nekoliko sitnih detalja koji olakšavaju korištenje i garantiraju zadovoljstvo iz dana u dan. Preporučamo!

Možda će vam se također svidjeti…