Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

Innokin GOZEE

43.00  (323.98 kn)

Ugrađena baterija od 2100 mAh
Snaga 6 – 60W

GO Z+ tank (ugrađeni grijač 0.8Ω)
Rezervni grijač zlide/zenith 0.3Ω
Rezervne usnik

Punjač USB-C

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis

Dakle Innokin GOZEE! Na prvi pogled prekrasan, veseli, ljetni uređaj! Kad ga primite u ruku, savršeno sjeda i vrlo je, ali vrlo lagan. Baterija je ugrađena od 2100mAh, dovoljno za cijeli dan MTL parenja. Puni se preko usb C punjača, i kompletno je napunjen unutar sat vremena.
Uređaj je vrlo praktičan i jednostavan za korištenje. Od načina rada, tu je samo podešavanje snage (od 6 do 60W), nema temp. kontrole i ostalih naprednijih načina, ali ima nekoliko korisnih detalja:
moguće je resetirati broj udisaja, podesiti aktivno vrijeme zaslona i najkorisnije očitava trenutni napon baterije koji varira ovisno o napunjenosti baterije.
Tank u setu je opet, vrlo jednostavan i lagan Innokin GO Z+. Puni se pomicanjem gornjeg poklopca, a koristi poznate i priznate Z grijače, kakvi su prisutni i u Zlide i Zenith tankovima. To znači da imate opciju nekoliko grijača i svakako ćete pronaći onaj koji Vam najviše odgovara. Iako je tank cijeli plastičan, odradi posao i svakom početniku će ostaviti i više nego dobar dojam. Uređaj GOZEE ima standardni 510 navoj i bez problema na njega možete staviti bilo koji drugi tank.
Sve u svemu, vrlo lijep, lagan i izuzetno praktičan set, očito namjenjen da ide sa vama na plažu!

Možda će vam se također svidjeti…