Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

Geekvape G18

27.00  (203.43 kn)

Baterija 1300mAh
Tank 2ml
3 načina rada
Podesivi protok zraka
Punjač usb-C

+rezervni grijač

E-tekućinu je potrebno naručiti zasebno!
Ne dolazi uz set.

KLIKNI i naruči duhanski mix! 

KLIKNI i naruči voćni mix! 

Očisti

Opis

Vrlo dobar model G18, namjenjen je početnicima i onima koji si žele što više olakšati korištenje ecigarete. Puni se odozgo, tank je proziran i pregledan, zamjena grijača je jednostavna, a na bateriji postoji jedna tipka za uključivanje i podešavanje. Dakle, vrlo pojednostavljen model, koji ipak pruža nekoliko opcija parenja. Koristi standardne geekvape (serija G) grijače, koji su se pokazali vrlo dobrima u modelima WENAX i siren G. Sa ovim uređajem dolazi 1.2Ω i zamjenski 1.8Ω grijač koji pružaju gladak osjećaj parenja bez velikih oblaka pare. Aroma je vrlo dobra i uz bateriju od 1300mAh, bez brige ste cijeli dan. Puni se usb-C punjačem, tako da je ecigareta u potpunosti napunjena u svega sat vremena. Indikator svjetluca u tri boje dok se baterija puni, a kada je napunjena, svijetli neprekidno zeleno svijetlo.

Snaga koju baterija isporučuje na grijač se može podesiti sa 3 brza pritiska na glavni gumb i time određujete “jačinu” pare. Kada se sa 5 pritisaka upali, baterija isporučuje 3.7V, sa 3 brza pritiska svijetluca plavo svijetlo i baterija isporučuje 3.4V, a sa još 3 pritiska baterija svijetluca crveno i isporučuje 3.1V. Što manja voltaža, manje je zagrijavanje grijača i manja je produkcija pare.

Dimenzijama je vrlo elegantna, ukupne visine 13.8cm i promjera 1.8cm. Svakako spada u manje uređaje, ali sa opcijama podešavanja i mogućnosti korištenja više grijača, sigurno će zadovoljiti i oduševiti sve koji se odluče baš za ovaj model.

Možda će vam se također svidjeti…