Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 40.00  (301.38 kn) do besplatne dostave!

Akcija!

Lost Vape CENTAURUS

65.00  (489.74 kn) 45.50  (342.82 kn)

Podesiva snaga: do 200 W
Konektor: 510
Baterija: 2x 18650 (ne dolazi u setu!)
Punjač: USB-C

Nema na zalihi

Opis

Sam pogled na ovaj mod govori da je riječ o moćnom uređaju za one koji žele napredno vape iskustvo. Lost Vape CENTAURUS mod je vrhunski vape uređaj specifičnog dizajna izrađen od izdržljivih elemenata od aluminijske legure i nehrđajućeg čelika. Iako dimenzijama ne spada u male modove, iznimno je lagan te bez baterija teži samo 150 grama. Prihvaća dvije baterije 18650 (kupuju se zasebno) te samim time omogućuje dugotrajno korištenje prije potrebe za punjenjem. Baterije se umeću vrlo jednostavno otvaranjem cijele bočne stranice. Zgodan dodatak je da se obje bočne stranice uređaja mogu odvojiti i kasnije zamjeniti nekim drugim dizajnom.

Gotovo sve na ovom modu je posebno. Tako je i sa glavnim prekidačem koji je sastavljen od 3 dijela sa 3 funkcije. Okretanjem za 360 stupnjeva možete regulirati snagu između 5 i 200W. Druga funkcija je led indikator koji svijetli u 5 različitih boja koje su ujedno indikator napunjenosti baterije. Treća funkcija je sami prekidač kojim aktivirate uređaj. Ispod ekrana je smještena tipka za paljenje i gašenje uređaja. Zgodno za korisnike koji su često u pokretu pa iz sigurnosnih razloga gase uređaj prilikom spremanja u džep.

Standarni 510 konektor znači da na njega spajate veliku većinu trenutno dostupnih tankova, a uz veliki kapacitet baterije to ga čini prilagodljivim različitim potrebama korisnika. Ukupno, Lost Vape Centaurus M200 je izvrsna opcija za one koji traže luksuzan, kvalitetan i “poseban” uređaj.

Možda će vam se također svidjeti…