Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

0800 66 00 66

Wiip

247.00 Kn

U setu dobivate:
1 x  automatska punjiva baterija (350 mAh)
2 x POD tank
(okus VIRGINIA i STRAWBERRY)
USB punjač za bateriju
Vezica
 
Upute za korištenje
Garantni list
Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Wiip je prvi hrvatski vape proizvod, u potpunosti razvijen u Zagrebu!

Osim odličnog dizajna i vrhunskih performansi ovaj pod je jedan od najboljih trenutno dostupnih pod uređaja na tržištu! Glavni razlog za to je u izuzetno kvalitetnoj izradi, praktičnosti kod korištenja i ono glavno – nema curenja tekućine!

SUPER DIZAJN –

Svojom veličinom wiip pod spada u srednje velike podove, što je i dalje vrlo mali uređaj koji stane u svaki džep. Iako WIIP dolazi u „samo“ 4 boje, pokrivene su sve skupine korisnika pa tako možete uzeti bezvremenski CRNI, cool SREBRNI, lady ROZI ili ZLATNI

NE CURI –

Najbitnija stvar kod pod uređaja je „tank“ koji kod većine nakon nekog vremena počne sliniti ili čak curiti na spoju sa baterijom. Kod WIIP-a to nije slučaj, a isprobali smo ga u nekoliko ekstremnih situacija. WIIP nije procurio ni nakon cijelog dana u vrućem autu, a standardna trešnja i nošenje u džepu za ovaj uređaj su sitnice. Sve u svemu, svaka čast dizajnerima što su uspjeli neutralizirati glavnu manu većine pod uređaja i osigurali bezbrižno korištenje u svim situacijama!

BATERIJA –

WIIP ima ugrađenu bateriju od 350mAh, što je dovoljno za cijelodnevno parenje (250-300 udisaja). Baterija ni u jednom trenutku nije zakazala, nije bilo uvlačenja „na prazno“, a čak i kada signalizira da je prazna, još Vam ostaje nekoliko udisaja koje možete rasporediti dok ne stignete do punjača. Puni se standardnim micro usb-om, a može se koristiti i dok se puni. Kao i kod svih ecigareta, nema čekanja između uvlačenja i sigurni ste da možete neometano uživati koliko želite!

OKUSI –

WIIP set dolazi sa okusom VIRGINIA TOBACCO, koji odlično simulira okus „prave“ cigarete, blag ja na grlo i daje obilje pare, i okusom JAGODE koji je jedan od najboljih okusa koji smo probali općenito! (naravno, ako ste fan jagode). Uz ove okuse koji su u setu, zasebno se mogu nabaviti i USA MIX, drugi duhanski okus koji je malo „grublji“, MINT za cool osvježenje te MANGO i TROPSKO VOĆE koji su prilično slični, (mango i jest tropsko voće pa ima smisla), ali ipak postoji sitna razlika u slatkoći okusa. Svi okusi dolaze u jačinama 18 i 10mg i, kao i kod standardne ecigarete, 18 je namjenjena za početak dok je 10 namjenjena za dugotrajnije korištenje.

I ovdje je slučaj kao i kod izbora boja, okusa nema previše, ali su dobro pogođeni i sigurni smo da svatko može pronaći okus za sebe.

CIJENA –

Cijena WIIP uređaja (sa dva okusa) je 247kn, a okusi zasebno su 25kn. Osobe koje puše oko kutiju dnevno mogu očekivati da će im jedan tank trajati oko dan i pol u početku.

ZAKLJUČAK –

Sve u svemu, odličan uređaj na koji možemo biti ponosni i svaka čast proizvođačima na ovom poduhvatu. Preporuka svima koji razmišljaju da ostave „prave“ cigarete i pređu na manje štetnu alternativu, kao i svim iskusnim korisnicima ecigarete koji žele neki manji uređaj za kratke izlete do dućana ili jednostavno kao rezervu za one situacije kada je baterija pri kraju.

Možda će vam se također svidjeti…