Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 300.00 Kn do besplatne dostave!

Božićni start paket ZLIDE TUBE

349.00 Kn399.00 Kn

Uređaj:
Innokin ZLIDE TUBE

Okus:
Duhanski ili voćni 120ml

Jačina nikotina:
Slabo – 3mg
Srednje – 6mg
Jako – 12mg

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis

Za sve koji razmišljaju o prestanku pušenja i prelasku na daleko manje štetnu i jeftiniju alternativu, pripremili smo Božićno/Novogodišnju akciju sa provjereno odličnim uređajima i vrhunskim etekućinama.
Božićni paket ZLIDE TUBE je odličan izbor za sve koji žele jednostavnu ecigaretu, sa baterijom koja izdrži cijeli dan i širokim izborom grijača koji će zadovoljiti svakog pušača.
Baterija od 3000mAh je dovoljna za cijeli dan bezbrižnog korištenja, a puni se brzo preko klasičnog mikro usb punjača. Tank Zlide se pokazao kao odličan izbor za sve početnike jer se vrlo jednostavno nadopunjuje etekućinom i grijači traju 2-3 tjedna. Zamjena grijača je jednostavna, a širok izbor jačine grijača osigurava da će svi pušači, bilo da puše jače ili slabije cigarete, pronači onaj grijač koji im odgovara i pruža najbolji osjećaj pušenja. Cijena zamjenskog grijača je 25 kuna, a prosječna potrošnja i održavanje ove ecigarete je oko 150kn mjesečno. To uključuje grijače, koji su potrošni i 120ml etekućine koja je dovoljna za mjesec dana parenja pušačima od cca kutiju dnevno.

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni info telefon 0800 66 00 66, rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pomoći Vam u odluci da prelaskom na ecigarete znatno poboljšate svoje zdravstveno i financijsko stanje!

Možda će vam se također svidjeti…