Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 300.00 Kn do besplatne dostave!

Božićni start paket ZELOS

449.00 Kn499.00 Kn

Uređaj:
Aspire ZELOS

Okus:
Duhanski ili voćni 120ml

Jačina nikotina:
Slabo – 3mg
Srednje – 6mg
Jako – 12mg

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis

Za sve koji razmišljaju o prestanku pušenja i prelasku na daleko manje štetnu i jeftiniju alternativu, pripremili smo Božićno/Novogodišnju akciju sa provjereno odličnim uređajima i vrhunskim etekućinama.
Božićni paket ZELOS je odličan izbor za sve koji žele malo napredniji set ecigarete, sa baterijom koja izdrži cijeli dan i širokim izborom grijača koji će zadovoljiti svakog pušača.
Baterija od 3000mAh je dovoljna za cijeli dan bezbrižnog korištenja, a puni se vrlo brzo preko usb C punjača. Samo uređaj ima naprednije mogućnosti podešavanja i standardni konektor, tako da na njega kasnije možete bez problema kombinirati i druge tankove. Tank koji dolazi u setu je NAUTILUS 3 i pokazao se kao vrlo dobar izbor za sve početnike jer se jednostavno nadopunjuje etekućinom i grijači traju do 3 tjedna. Zamjena grijača je jednostavna, a širok izbor jačine grijača osigurava da će svi pušači, bilo da puše jače ili slabije cigarete, pronači onaj grijač koji im odgovara i pruža najbolji osjećaj pušenja. Cijena zamjenskog grijača je 20 kuna, a prosječna potrošnja i održavanje ove ecigarete je oko 150kn mjesečno. To uključuje grijače, koji su potrošni i 120ml etekućine koja je dovoljna za mjesec dana parenja pušačima od cca kutiju dnevno.

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni info telefon 0800 66 00 66, rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pomoći Vam u odluci da prelaskom na ecigarete znatno poboljšate svoje zdravstveno i financijsko stanje!

Možda će vam se također svidjeti…