Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

Još 300.00 Kn do besplatne dostave!

Božićni start paket NFIX

249.00 Kn299.00 Kn

Uređaj:
Smok NFIX

Okus:
Duhanski ili voćni 120ml

Jačina nikotina:
Slabo – 3mg
Srednje – 6mg
Jako – 12mg

Očisti
SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis

Za sve koji razmišljaju o prestanku pušenja i prelasku na daleko manje štetnu i jeftiniju alternativu, pripremili smo Božićno/Novogodišnju akciju sa provjereno odličnim uređajima i vrhunskim etekućinama.
Božićni paket NFIX je odličan izbor za sve koji žele najjednostavnu ecigaretu, malih dimenzija i vrlo jednostavnu za korištenje i održavanje.
Baterija od 800mAh je dovoljna za jedan dan korištenja, a puni se vrlo brzo preko usb C punjača. Pod-tank NFIX se pokazao kao odličan izbor za sve početnike jer se vrlo jednostavno nadopunjuje etekućinom i traje oko 2 tjedna. Zamjene grijača nema, već se mijenja cijeli tank nakon što se kapacitet pare i intenzitet okusa smanje. Postoji jači i slabiji pod-tank pa preporučamo da isprobate obje verzije kako bi našli onu koja Vam najbolje odgovara. Cijena zamjenskog pod-tanka je 25 kuna, a prosječna potrošnja i održavanje ove ecigarete je oko 120kn mjesečno. To uključuje pod-tank, koji je potrošan i 120ml etekućine koja je dovoljna za mjesec dana parenja pušačima od cca kutiju dnevno. Svi koji su probali ili koriste WIIP uređaj, sa zadovoljstvom prelaze na NFIX, jer im pruža veći izbor okusa i duže trajanje baterije, a uređaji su jednake veličine.

Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na besplatni info telefon 0800 66 00 66, rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pomoći Vam u odluci da prelaskom na ecigarete znatno poboljšate svoje zdravstveno i financijsko stanje!

Možda će vam se također svidjeti…