Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

0800 66 00 66

Wiip

247.00 Kn

U setu dobivate:
1 x  automatska punjiva baterija (350 mAh)
2 x POD tank
(okus VIRGINIA i STRAWBERRY)
USB punjač za bateriju
Vezica
 
Upute za korištenje
Garantni list
Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Wiip je prvi hrvatski vape proizvod, u potpunosti razvijen u Zagrebu!

Osim odličnog dizajna i vrhunskih performansi ovaj pod je jedan od najboljih trenutno dostupnih pod uređaja na tržištu! Glavni razlog za to je u izuzetno kvalitetnoj izradi, praktičnosti kod korištenja i ono glavno – nema curenja tekućine!

SUPER DIZAJN –

Svojom veličinom wiip pod spada u srednje velike podove, što je i dalje vrlo mali uređaj koji stane u svaki džep. Iako WIIP dolazi u „samo“ 4 boje, pokrivene su sve skupine korisnika pa tako možete uzeti bezvremenski CRNI, cool SREBRNI, lady ROZI ili ZLATNI

NE CURI –

Najbitnija stvar kod pod uređaja je „tank“ koji kod većine nakon nekog vremena počne sliniti ili čak curiti na spoju sa baterijom. Kod WIIP-a to nije slučaj, a isprobali smo ga u nekoliko ekstremnih situacija. WIIP nije procurio ni nakon cijelog dana u vrućem autu, a standardna trešnja i nošenje u džepu za ovaj uređaj su sitnice. Sve u svemu, svaka čast dizajnerima što su uspjeli neutralizirati glavnu manu većine pod uređaja i osigurali bezbrižno korištenje u svim situacijama!

BATERIJA –

WIIP ima ugrađenu bateriju od 350mAh, što je dovoljno za cijelodnevno parenje (250-300 udisaja). Baterija ni u jednom trenutku nije zakazala, nije bilo uvlačenja „na prazno“, a čak i kada signalizira da je prazna, još Vam ostaje nekoliko udisaja koje možete rasporediti dok ne stignete do punjača. Puni se standardnim micro usb-om, a može se koristiti i dok se puni. Kao i kod svih ecigareta, nema čekanja između uvlačenja i sigurni ste da možete neometano uživati koliko želite!

OKUSI –

WIIP set dolazi sa okusom VIRGINIA TOBACCO, koji odlično simulira okus „prave“ cigarete, blag ja na grlo i daje obilje pare, i okusom JAGODE koji je jedan od najboljih okusa koji smo probali općenito! (naravno, ako ste fan jagode). Uz ove okuse koji su u setu, zasebno se mogu nabaviti i USA MIX, drugi duhanski okus koji je malo „grublji“, MINT za cool osvježenje te MANGO i TROPSKO VOĆE koji su prilično slični, (mango i jest tropsko voće pa ima smisla), ali ipak postoji sitna razlika u slatkoći okusa. Svi okusi dolaze u jačinama 18 i 10mg i, kao i kod standardne ecigarete, 18 je namjenjena za početak dok je 10 namjenjena za dugotrajnije korištenje.

I ovdje je slučaj kao i kod izbora boja, okusa nema previše, ali su dobro pogođeni i sigurni smo da svatko može pronaći okus za sebe.

CIJENA –

Cijena WIIP uređaja (sa dva okusa) je 247kn, a okusi zasebno su 25kn. Osobe koje puše oko kutiju dnevno mogu očekivati da će im jedan tank trajati oko dan i pol u početku.

ZAKLJUČAK –

Sve u svemu, odličan uređaj na koji možemo biti ponosni i svaka čast proizvođačima na ovom poduhvatu. Preporuka svima koji razmišljaju da ostave „prave“ cigarete i pređu na manje štetnu alternativu, kao i svim iskusnim korisnicima ecigarete koji žele neki manji uređaj za kratke izlete do dućana ili jednostavno kao rezervu za one situacije kada je baterija pri kraju.