Dobrodošli!

Za pristup stranici morate imati 18 godina!

0800 66 00 66

Informacije

Garancije i reklamacije

Na sve setove E-cigareta postoji garancija u trajanju od 3 mjeseca od dana kupnje. Sve proizvode možete reklamirati slanjem proizvoda poštom na našu adresu uz priloženu kopiju garantnog lista i priložene vaše kontakt podatke. Reklamaciju možete napraviti i osobnim dolaskom u naš poslovni prostor u Zagrebu. Ukoliko dođe do kvara nekog od dijelova e-cigarete, ne morate za reklamaciju slati cijeli paket već samo dio koji se pokvario. Reklamirati možete i proizvode koji nisu obuhvaćeni garancijom, ako smatrate da je to opravdano, mi ćemo razmotriti vaš zahtjev i maksimalno Vam izići u susret.


Uvjeti i odredbe

Narudžbom proizvoda prihvaćate ove uvjete korištenja. Kupac može postati samo punoljetna osoba (+18 god.). Sve cijene sadrže PDV i izražene su u HRK ili samo informativno u EUR ili USD.


Narudžba

Kupac naručuje proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Nakon što zaprimimo vašu narudžbu dobiti ćete povratni e-mail sa potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini s specifikacijom naručenog.


Plaćanje

Pošiljke plaćate pouzećem. Ukoliko je narudžba veća od 300kn, troškove slanja ne plaćate. Za narudžbe manje od 300kn, troškove slanja plaćate 20kn. Prilikom preuzimanja pošiljke, plaćate 3.6% od ukupne vrijednosti pošiljke Hrvatskoj pošti za uslugu dostave novca.


Rasprodana zaliha proizvoda

U pojedinačnim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da neke od naručenih artikala ne možemo odmah isporučiti u tom slučaju kupac će o tome biti obaviješten prije isporuke robe.


Reklamacija

Za proizvode iz naše ponude vrijedi jamstvo u trajanju koje je označeno na Jamstvenom listu određenog proizvoda kojeg ovjerenog dobivate uz proizvod, a koji je izdao ovlašteni uvoznik ili distributer. Kako bi se izbjegli nepotrebni problemi i eventualni nesporazumi, molimo Vas da dobro proučite odredbe na Jamstvenom listu te da se istih pridržavate kod reklamiranja neispravnih uređaja u jamstvenom roku.

Dogodi li se unutar jamstvenog roka da je artikl, primjerice, promijenio svojstva, a što proizlazi iz nepridržavanja propisanih postupaka njege i održavanja, ecigarete.hr ne odgovara za nastala oštećenja. Reklamirati neispravan proizvod možete putem kontakt podataka na jamstvenom listu.


Ostalo

Ova stranica služi kao besplatni informativni portal i servis za narudžbu proizvoda. Dostava robe je u roku 1-4 dana poštom ili drugim boljim načinom. ecigarete.hr zadržava sva autorska prava na korištenje fotografija, teksta, te ostalog objavljenog materijala, u smislu pozitivnih zakonskih propisa u Republici Hrvatskoj.

Fotografije, tekstovi, te ostali materijal ne smiju se objavljivati, prodavati, javno ili privatno publicirati niti na bilo koji drugi način koristiti bez suglasnosti ecigarete.hr. Svako nepridržavanje uvjeta iz prethodnih stavaka ovog članka povlači za sobom odgovornost i obvezu naknade nematerijalne štete.